Vesti


5. aprila 2022. Vesti

05.04.2021. izvršeno je licenciranje i otvaranje novog Orthokin centra u Poliklinici Zdravlje Health u Požarevcu. Orthokin terapiju će sprovoditi ortoped dr Miodrag Bogosavljević. U narednom periodu očekujemo uključivanje ostalih ortopeda iz ove poliklinike u tretman Orthokin terapijom. Našim saradnicima iz Poliklinike Zdravlje Health želimo puno uspeha i dobre rezultate sa Orthokinom.7. decembra 2021. Vesti

9.11.2021. u Novom Sadu održan je OsteoNS 2021.

U okviru predavanja ,,Intraartikularno lečenje osteoartritisa pod kontrolom ultrazvuka” Prof. Nemanja Damjanov, reumatolog, između ostalog govorio je i o rezultatima studije ,,Efikasnost i bezbednost injekcija ACS (Orthokin) u poređenju sa injekcijama Betametazona i injekcijama placeba u tretmanu hroničnog bola ramena zbog supraspinatus tendinopatije.

 8. jula 2018. Vesti0
Održan je II Internacionalni simpozijum molekularne medicine na kome su veoma zapažena predavanja o pozitivnim iskustvima u primeni Orthokin terapije: 
– kod oboljenja ramena – Predavanja održali Prof. dr Nemanja Damjanov (reumatolog) i Klin Ass,  dr Vladan Stevanović (ortoped);
– kod lumbalnog bola (discus hernia, radikulopathia) dr Marko Marković (neurohirurg).


26. maja 2017. Vesti0

17.maj 2017. Prof Dr Peter Wehling

Poseta pronalazača Orthokin metode Prof. Dr Petera Wehlinga Beogradu i Podgorici. Lečio je papu Jovana Pavla II, šest najboljih teniserki, fudbalere Bundes lige.